Trabietoer
Via Trabietoer.nl kunt u diverse toers met Trabanten boeken, denk aan personeelsfeestjes of gewoon een leuk dagje weg.

Trabant Service Team Dordrecht
TSTD levert diverse diensten en informatie als het gaat om Trabanten.
De website van de TSTD staat boordevol informatie en leuke weetjes.

 

Solexverhuur de Klomp
Bent u ook op zoek naar iets bijzonders voor uw familie- of bedrijfsuitje? Zoekt u een activiteit voor een vrijgezellenfeest of een ander evenement? Wilt u op de Solex achter het bruidspaar aan naar de kerk of het stadhuis? Of wilt u gezellig met z`n tweetjes of gewoon alleen op pad.

Fotopersburo Busink maakt fotoreportages voor bedrijven, winkelcentra, personeelsfeestjes, bedrijfsuitjes, braderieën of kinderfeestjes. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om foto's te maken bij andere evenementen waar veel mensen komen en u uw gasten wat leuks en blijvends wilt meegeven.

 

TIWA Teambuilding & Adventure is één van de grootste outdoorevenementen organisatiebureaus van Nederland. In ons compleet ingerichte outdoorcentrum bieden wij meer dan 100 activiteiten aan voor een leuk personeelsuitje of groepsuitje.

Peak Events vindt de perfecte organisatie van evenementen een minimum vereiste en gaat door waar anderen stoppen. Het gaat verder dan alleen uw zorg van A tot en met Z uit handen nemen rond de organisatie van uw evenementen. Zij gaan graag een lange termijn-relatie met u aan om als onderdeel van uw bedrijf mee te denken.

 

Partycentrum & Restaurant Wantijpaviljoen ligt in het mooiste park van Dordrecht: het Wantijpark. Dordrecht, de oudste stad van Holland, ligt op een steenworp afstand van restaurant Wantijpaviljoen. Hier kunt u uw bruiloftsfeest, receptie, huwelijksfeest, vergadering of evenement houden in de rustieke omgeving van het park.

De Stichting Trabant Club Nederland (TCN) is de eerste en enige merkgebonden club voor Trabantrijders en Trabantliefhebbers in Nederland. De club is opgericht op 18 januari 1996 en zet zich in voor het behoud en uitbreiden van het Trabant-bestand in Nederland.

 

Al meer dan een kwart eeuw een begrip in Dordrecht. En dat wordt je niet zomaar. De Smulhoek is een moderne, maar toch ambachtelijke cafetaria met een royaal assortiment. Een cafetaria waar slager en kok elkaar treffen en samen garant staan voor constante kwaliteit. De Smulhoek is veel meer dan een gewone patatkraam op de hoek.

Dordrecht.net is in de eerste plaats een ontmoetingsplek met een sociale insteek voor Dordtenaren door het aanbod van algemene informatie en nieuws. Verder wil het een compleet aanbod van Dordtse links aanbieden en fungeert het op deze wijze als dé startpagina voor Dordrecht.

 

Autosalon Doornhoek is een kleinschalig museum met een mooie collectie oldtimers, het resultaat van de liefde voor de automobiel en een aantal jaren verzamelen. De Auto’s zijn van de vorige eeuw en van diverse constructeurs.

BijBerry.nl kan aan bijna al uw wensen voldoen als het gaat over een feestje organiseren.Dit kan variëren van een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, zomaar met elkaar feest of waar je ook maar feest voor kan vieren bijvoorbeeld een echte Après ski party in een echte skihut bij een echte skibaan.
 

Duits op z’n leukst
TrabiTour is een afwisselende methode die inspeelt op de interesses van uw leerlingen. Er worden veel verrassende motiverende werkvormen gebruikt zoals spelletjes en ‘Rätsel’. Ook zit er veel humor in de methode

Water en natuur, sport en stad.
Stayokay Dordrecht ligt aan de rand van Nationaal Park 'De Hollandse Biesbosch', op een prachtige plek. Het hostel is gemaakt van Scandinavisch hout en heeft dan ook een warme uitstraling.  
Onze diensten :
Het verhuren en/of verkopen van tweedehands huishoudelijke goederen. Het begeleiden van cliënte naar de juiste instantie's en met het onderhouden van contact met diverse instantie's. Eventueel begeleiding naar een nieuwe baan. Hulp bij het aanvragen van een uitkering.